Osiguranik.com na sajmu polovnih automobila u Kragujevcu - Osiguranik.com

Osiguranik.com na sajmu polovnih automobila u Kragujevcu

Na prvoj prodajnoj izložbi polovnih automobila, koja se održava u Kragujevcu od 4. do 8. maja, posetioci će moći na štandu Osiguranik.com da uporede cene kasko osiguranja više osiguravajućih kuća i obezbede najbolju ponudu za svoje vozilo. Za sve koji ovde kupe auto, tu su i veliki popusti na kasko osiguranje –  čak do 50%, a tu je i nagradna igra!

Osiguranik.com je deo Infostud grupe, koja obuhvata i Polovniautomobili.com, koji je i generalni sponzor ovog sajma, IPG (Internet-prodaja-guma.com) – sajt putem koga putem interneta možete da kupite pneumatike i sajt Mojagaraza.rs na kojem možete da nađete obilje korisnih informacija i iskustava drugih vozača, da potražite savete, kao i da učestvujete u diskusijama sa ostalim ljubiteljima četvorotočkaša.

Svi navedeni sajtovi će imati svoje predstavnike na Sajmu, na zajedničkom centralnom štandu, pa Vas ovom prilikom ujedno i pozivamo da nas obiđete ukoliko budete jedan od posetilaca, a mi ćemo vas dočekati sa zadovoljstvom i spremni da vam pomognemo i odgovorimo na sva pitanja u vezi sa automobilizmom.

Što se tiče kasko osiguranja, Osiguranik.com će omogućiti svim posetiocima da dobiju uporedni prikaz ponuda za kasko osiguranje, da izaberu najpovoljniju ponudu i to uz popust čak do 50% za sve koji vozilo kupe na sajmu.

Ne zaboravimo nagradnu igru – svi koji lajkuju našu Facebook stranicu www.facebook.com/Osiguranik u periodu trajanja sajma, osim popusta na premiju za kasko osiguranje, dobiće i druge nagrade.

Očekuje se veliki broj izlagača iz regiona, što znači da će moći da se pogleda mnoštvo polovnih automobila različitih cenovnih rangova.

U media centru sajma održavaće se paneli i konferencije na temu osiguranja, kupovine polovnih automobila, kredita i slično. Uskoro će biti objavljeno više detalja o temama i učesnicima.

Kragujevački „Šumadija sajam“ nalazi se u ulici Save Kovačevića bb, a kontakt telefon je 034/503-500.

Sajam polovnih automobila počinje 4. maja u 10:00 časova i završava se 8. maja u 20:00 časova.

Dragan Romčević

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

three × one =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.