Pušten u rad online servis za kupovinu putnog osiguranja

Pušten u rad online servis za kupovinu putnog osiguranja putem sajta Osiguranik.com

pušten u rad online servis za kupovinu putnog osiguranja

Dragi korisnici,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na našem sajtu pušten u rad web servis koji omogućava kupovinu putnog osiguranja u realnom vremenu za plaćanje karticom. Kupovinu možete obaviti putem desktop računara ili bilo kog mobilnog uređaja. Servis je dostupan 24h, svakog radnog dana i vikendom.

Takođe, napominjemo da je ovo tek prva verzija servisa koja je puštena u rad i koja za sada omogućava kupovinu osiguranja kod samo jednog osiguravajućeg društva (UNIQA), a da u narednom periodu možete da očekujete niz unapređenja, kao i integraciju ostalih osiguravajućih društava.

Naš sajt je na ovaj način započeo glavnu misiju projekta, a to je omogućavanje korisnicima da na jednom mestu mogu da kupe polise osiguranja od više osiguravajućih društva, sve online i bez odlaska u filijalu, sa ciljem da se uštedi na potrošenom vremenu i novcu, a dobije na kvalitetu kupovine.

Online putno osiguranje možete kupiti ovde

Budite slobodni da nam pišete na info@osiguranik.com ukoliko uočite neke nepravilnosti u radu ovog servisa.

Sa poštovanjem,

Tim sajta Osiguranik.com

3 komentara na “Pušten u rad online servis za kupovinu putnog osiguranja putem sajta Osiguranik.com”

  1. Jelena kaže:

    Sve pohvale za ovaj servis. Mi smo kupili porodicno putno osiguranje online preko vaseg sajta iz kola, sat vremena pre granice jer smo usled ostalih obaveza zaboravili to da uradimo pre puta. Ovo pisem jer smo nazalost imali i situaciju u kojoj smo iskoristili polisu na putu, pokazali je u elektronskom obliku preko telefona bez problema i spasili se troska od blizu 200 evra. Ja cu vas svima preporuciti… Veliki pozdrav!

  2. Draga Jelena, hvala na pohvalama! 🙂

  3. Ciki blek kaže:

    Onlajn je fajn… 🙂

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

11 − eight =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.